Savivaldybės tarnautojas grąžintas į darbą

2014-07-30

Vyriausiasis administracinis teismas neskundžiama nutartimi grąžino Kauno miesto savivaldybės administracijos darbuotoją A.P. į tarnybą ir priteisė jam kompensaciją už priverstinių pravaikštų metu prarastą atlyginimą – beveik 50 tūkst. Lt, bei nurodė išmokėti jam neturtinę žalą. Teismuose tarnautoją atstovavo Lietuvos profesinė sąjunga „Sandrauga“.

Plačiau

Klaidų pasitaiko visiems, tad ar verta prisipažinti?

2014-07-29

Klysta visi, tad ar verta skubėti pas viršininką išpažinties, pastebėjus, kad savo užduotyje įvėlėte klaidą? O gal verčiau patylėti nuleidus galvą ir laikyti špygas, kad niekas tos klaidos nepastebėtų? Ypač, jei prisipažinus „nuplauktų“ ne tik tas riebus priedas metų gale, bet dar ir viršininko akyse pakliūtumėt į „juodąjį sąrašą“… Dienraštis bbc.co.uk rašo, kad padarius klaidą visada ne tik reikia, bet ir būtina prisipažinti, nesvarbu, kaip labai tai kenktų Jūsų reputacijai.

Plačiau

Naujienos iš pajūrio: „Sandrauga“ poilsiauja

2014-07-28

Kaip mus informuoja atskirų sektorių, išskyrus transporto ir statybos, darbuotojai „Sandrauga“ nariai poilsį sutinka įvairiai. Tie nariai, kurie suskubo rezervuoti poilsinius namelius Šventojoje, dabar mėgaujasi saule ir karštu pajūrio smėliu, o ir beigi, žaidžia su krykštaujančiais vaikais ir šokinėja per bangas. Tuo tarpu tie, kurie laukė iki paskutinės minutės siekdami įsitikinti, kad įsibėgėjus sezonui poilsio vietą pajūryje susirasti labai sudėtinga,  dabar džiaugiasi būtent „taip ir žinoję“.

Plačiau

Barmenė išsireikalavo „pamirštą“ atlygį už darbą

2014-07-27 

Taikos sutartimi  išspręstas darbo santykių ginčas tarp E.T. (atstovaujamos LPS „Sandrauga“) ir UAB „Onrama“. Barmene-padavėja dirbusiai merginai pavyko atgauti ne pilnai išmokėtą atlyginimą ir „užmirštą“ kompensaciją už nepanaudotas atostogas.

Plačiau