Stresas darbe – lietuvių liūdesio ir pesimizmo priežastis

2014-09-30

Jei lietuvis susierzinęs ar liūdnas, greičiausiai taip yra dėl įtampos darbe. Beveik 60 proc. šalies gyventojų profesinėje veikloje patiriamas stresas yra pagrindinė blogos nuotaikos priežastis, nustatė neseniai atlikta apklausa. Darbe patirtas stresas didžiausią poveikį turi šiauliečių, klaipėdiečių ir kauniečių nuotaikoms.

Plačiau

Grybai surinkti ir supakuoti, o šventinė nuotaika dar neišblėsus

2014-09-29

„Sandrauga“ narius vienija ne tik bendras tikslas – geresnės darbo sąlygos, bet ir bendri pomėgiai. Šeštadienį nugriaudėjo didžiausias rudens renginys – tradicinė Grybų šventė. Joje susirinko gausus būrys „Sandrauga“ narių, jų šeimų narių ir draugų.  Suvažiavę net pora autobusų, Šventės dalyviai nepamiršo pasiimti ir plačių šypsenų.

Plačiau

Grybų šventė – jau rytoj!

2014-09-26

Jau rytoj, gausus būrys Lietuvos profesinės sąjungos „Sandrauga“ narių, jų šeimų narių, draugų ir darbuotojų patrauks ieškoti grybų karališkuose Varėnos miškuose. Sinoptikai šventės dalyviams žada gerą orą, o mes – puikią nuotaiką.

Plačiau

Konstitucijos egzaminas – ar išmanote savo teises ir pareigas?

2014-09-24

Artėja rugsėjo 30 dieną vyksiantis Konstitucijos egzaminas. Visi norintys, savo žinias apie pagrindinį Valstybės egzaminą galės pasitikrinti savivaldybėse arba internetu. Kaip skelbiama egzaminą organizuojančios Teisingumo ministerijos pranešime spaudai, šiemet tokių savanorių bus apie 30 tūkst.

Plačiau