Su Šventom Velykom!

2013-03-30

Sveikinu Jus su pavasariu,  atgimstančia gamta ir jausmais!Tegul rytmetiniai bažnyčios varpai dovanoja Jums sielos ramybę, meilę, atleidimą ir įleidžia į Jūsų širdis užuojautą ir supratimą. Dovanokit vieni kitiems vien meilę! Su Šventom Velykom!

Pirmininkas Kęstutis Juknis

Laimėtas darbo ginčas prieš Vilkijos žemės ūkio mokyklą

2013-03-21

Šiandien Kauno darbo inspekcijoje baigtas nagrinėti darbo ginčas Nr. APS-2-3093 pagal ieškovės Laimos Borovaja ieškinį Vilkijos žemės ūkio mokyklai dėl 2012-11-28 įsakymo Nr.V1-163 pripažinimo neteisėtu ir drausminės nuobaudos- pastabos- panaikinimo. Ieškovę Laimą Borovaja atstovavo LPS „Sandrauga“ atstovė. Darbo ginčų komisija vienbalsiai patenkino ieškovės  reikalavimą ir įpareigojo atsakovą įsakymą panaikinti.

Nuoširdžiai sveikiname Laimą Borovają su pergale ir linkime sveikatos bei optimizmo darbe!

Žavinta Stroputė

Kauno savivaldybės SĮ ,,Kapinių priežiūra“ direktoriui bus pateikti reikalavimai

 

2013 m. kovas 18 d.

Profesinės sąjunga ,,Sandrauga“ nariai sudaro daugiau nei pusę Kauno SĮ ,,Kapinių priežiūra“darbuotojų. Susiklosčiusią situaciją įmonėje svarstė šios įmonės komitetas ir nariai.

Akcentuota, kad duobkasių darbo užmokestis realiai yra sumažintas, nors administracijos atstovaiviešai aiškina, kad jis padidintas. Svarstytas klausimas dėl sveikų ir saugių darbo sąlygų sudarymo ne tik duobkasiams, bet ir visam įmonės personalui. Darbo drabužių netinkamumas, Plačiau

Kaip paminėsime Gegužės 1-ąją ?

2013-03-05

Kas iš tiesų yra  Gegužės pirmoji ir kodėl ji vadinama  – tarptautine darbininkų diena  tiek Lietuvoje,  tiek Europoje? Kaip mes vertiname, pažymime šią datą ?

1886 metais Čikagos darbininkai protestavo, kovojo, žuvo, Plačiau