Susitikimas su Kauno apskr. VPK vadovybe

Kauno AVPK2017-09-29

Profesinės sąjungos „Sandrauga“ pirmininkas Kęstutis Juknis rugsėjo 28 d. dalyvavo susitikime su Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato vadovais. Svarią dalį Kauno policijos pareigūnų ir darbuotojų jungiančios „Sandraugos“ pirmininkas susitikime bendravo su komisariato viršinininko atsakingais pavaduotojais Dariumi Pliavga ir Evaldu Lašinsku.

Plačiau

Perspėjimas kelininkams visoje Lietuvoje!

darbininkai2017-09-28

Kviečiame stoti į profesinę sąjungą „Sandrauga“, kuri sėkmingai atstovavo ir priteisė nesumokėto darbo užmokesčio dalį VĮ „Automagistralė“ darbuotojams. Tačiau kelininkų problemos tuo nesibaigia – iki spalio 31 d. bus reorganizuotos visos regioninės Lietuvos kelių tarnybos.

Plačiau

Skylė sienoje arba neeilinė darbdavio provokacija

vagystė2017-09-26

Į „Sandrauga“ paskambino du kovingi ir savo teises bei garbę ginti pasiryžę UAB „Kuršėnų autobusų parkas“ vairuotojai. Vadovybė jiems pranešė, kad patikrinus kasos seifą tariamai nerasti šeštadienio reise jų surinkti pinigai ir užpildyti dokumentai. Sukompromituoti mėginama ne bet ką, o patį profsąjungos padalinio pirmininką. Jam ir kitam vairuotojui prieš kurį laiką jau buvo pagrasinta „sunaikinimu“, kuris šia provokacija, matyt, ir esti vykdomas.

Plačiau

Iš Grybų šventės – su gera nuotaika ir pilnais krepšiais

Grybų šventė 2017 (1)2017-09-23

Ankstyvą šeštadienio rytą ištikimiausi „Sandraugos“ nariai grybautojai kartu su profsąjungos etatinių darbuotojų kolektyvu patraukė į Dzūkiją. Marcinkonyse pririnkę pilnus krepšius ir pintines grybų, po pietų nuvykome į Varėnoje šurmuliavusią Grybų šventę.

Plačiau

„Sandrauga“ Trišalėje taryboje tęsia kovą dėl MMA didinimo

Trisale taryba 09-212017-09-21

Šiuo metu Trišalės tarybos posėdyje dalyvauja „Sandraugos“ pirmininkas Kęstutis Juknis ir teisininkė Edita Kurklietytė, kuri pasisako dėl transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės įstatymo pakeitimo. Trišalėje taryboje toliau vyksta diskusijos dėl minimalios mėnesinės algos kėlimo. „Sandraugos“ pirmininkas K. Juknis jau praeitame posėdyje pareikalavo priimti neatidėliotiną sprendimą MMA didinimo klausimu, tačiau tam buvo pasipriešinta iš darbdavių pusės, o bet kokie sprendimai – vilkinami.

Plačiau