Nuo Liepos 1d. keliauti dviračiu į darbą taps sudėtingiau

2014 06 30

Pasaulyje ir Lietuvoje dviračiai tampa vis populiaresne transporto priemone. Tačiau panašu, kad netrukus važinėjančiųjų dviračiais Lietuvoje  gali smarkiai sumažėti. To priežastis – nuo Liepos 1 įsigaliojantis reikalavimas dviratininkams dieną važinėti įjungtais dviračio žibintais arba dėvėti liemenes.

Plačiau

Darbas ir asmeninis gyvenimas – kaip išlaikyti balansą?

2014 06 28

Darbo ir asmeninio gyvenimo suderinimas yra per daug svarbus dalykas, kad būtų paliktas Jūsų darbdavio rankose, sako Nigel Marsh – australų rašytojas ir marketingo specialistas. Savo, jau kultine spėjusioje tapti TED kalboje, jis dalinasi metodais, padėsiančias efektyviau derinti asmeninį gyvenimą su karjera, bei išvengti tapimo vienu iš tūkstančių žmonių, kurie „dirba ilgas valandas darbus, kurių nekenčia; kad galėtų nusipirkti daiktus, kurių jiems nereikia;  kad sužavėtų  žmones, kurių nemėgsta“.

Plačiau

„Sandrauga“ skatino Kačerginės mokytojų, bendruomenės ir rajono savivaldybės dialogą

Kęstutis Juknis

2014 06 27

Šiandien vyko Lietuvos Profesinės Sąjungos „Sandrauga“ organizuotas Kačerginės bendruomenės ir pagrindinės mokyklos mokytojų susitikimas su Kauno rajono savivaldybės atstovais. Susitikimo tema – Kačerginėje planuojamas atidaryti universalus daugiafunkcinis centras (toliau – UDC). Susitikimas inicijuotas Kačerginės mokytojams nerimaujant, kad šio centro atidarymas iškelia grėsmę jų darbo vietoms. Plačiau

Kai direktorius bendraut nenori…

2014 06 25

Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijos direktorius aiškinsis teismui, kodėl nusprendė neteikti Lietuvos profesinei sąjungai „Sandrauga“ informacijos apie darbo ir ekonominių klausimų sprendimus šioje mokykloje.

Plačiau